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Italian Wedding
Our Italian Wedding soup is amazing! After opening soup bag, set aside focaccia croutons.
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
If you’re in a rush, just bring 8 cups of water to a boil, and add the contents of this tube!
Stir frequently for 20 minutes. Add store bought meat balls and focaccia croutons. Add salt & pepper to taste.
If you have time, add croutons to 1.5 cups hamburger in a large mixing bowl. Hamburger can be beef, pork, chicken, turkey or wild bison, elk or moose meat. Add 1 egg. Mush all together and make small meat balls and fry in sauce pan, brown until crispy. Bring 9 cups to a boil, add contents of bag, stir frequently until orzo is ready (20min) then add in your pre-made meat balls.
ITALIAN WEDDING SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 20 minutes Instant pot time: 12 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Reserve breadcrumbs for soup garnish. Add store bought meat balls OR make tiny meatballs with 1.5 cups fresh hamburger, 1 egg, and included breadcrumbs, roll into tiny meatballs and cooked. Or sausage if desired.
2) Add 8 cups of boiling water (or fill to the 2/3 max line, add the rest of the water at the end). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup till it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, close steam vent.
5) Press “Soup”, select 12 minutes.
Use natural release or quick release.
Add reserved breadcrumbs to each bowl upon serving.
Ready!! Enjoy!!
Ingredients: orzo, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat
(rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy plant protein, yeast extract, onion, celery, garlic,
silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid, parsley ; yellow
dahl, red split lentils, minced onion, ferugreek leaves, pepper, basil, parsley, tomato, carrot
powder, yeast, breadcrumbs, herbs & spices. dried veggies: carrots, leeks, red and green bell
peppers, and a bay leaf CONTAINS: WHEAT, SOY, CORN
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Notre soupe de mariage italienne est incroyable! Après avoir ouvert le sac à soupe, réserver les croûtons de focaccia.
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Si vous êtes pressé, portez simplement 8 tasses d'eau à ébullition et ajoutez le contenu de ce tube !
Remuer fréquemment pendant 20 minutes. Ajouter des boulettes de viande achetées en magasin et des croûtons de focaccia. Ajouter du sel et du poivre au goût.
Si vous avez le temps, ajoutez des croûtons à 1,5 tasse de hamburger dans un grand bol à mélanger. Le hamburger peut être de la viande de bœuf, de porc, de poulet, de dinde ou de bison sauvage, de wapiti ou d'orignal. Ajouter 1 oeuf. Mélanger tous ensemble et faire de petites boulettes de viande et les faire frire dans une casserole, faire dorer jusqu'à ce qu'elles soient croustillantes. Portez 9 tasses à ébullition, ajoutez le contenu du sac, remuez fréquemment jusqu'à ce que l'orzo soit prêt (20 min) puis ajoutez vos boulettes de viande pré-faites.
Ingrédients : orzo, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre),
sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines végétales de soja
hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, disodique
guanylate, inosinate disodique, acide citrique, persil ; dahl jaune, lentilles rouges cassées,
oignon émincé, feuilles de ferugrec, poivre, basilic, persil, tomate, poudre de carotte, levure,
chapelure, herbes & épices. légumes secs : carottes, poireaux, rouges et poivrons verts, et
une feuille de laurier CONTIENT : BLÉ, SOYA, MAÏS
Enjoy with family and friends!