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Rockin Moroccan ~ Vegan, Vegetarian & Gluten-Friendly
A true taste of Morocco. If you have an exotic palate, this dish is for you. You’ll find this sophisticated soup addictive!
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
If making Vegan or Vegetarian do not add meat.
Cut up 1 onion and carrot and fry with oil in big soup pot until tender and soft. Start with carrot then add your onion coarsely chopped.
Buy 2 lbs lamb stew meat or lamb shank. Cut into 1 inch cubes. Braize the meat with veggies. We like our lamb medium rare. Add soup base to soup pot with some oil of your choice, for about a minute to bring out the aroma of our spices.
Add 6 (six) cups boiling water soup to soup pot. ADD: one can chickpeas (drained), one can 540ml diced tomatoes, 3 cups cubed sweet potato, and one cup celery or green bell pepper. Bring back to a boil and lower to simmer until your added vegetables are cooked. ADD 3 tablespoons peanut butter and squeeze 1/4 of a lemon, ladle out into bowls and garnish with freshly chopped cilantro!
ROCKIN MOROCCAN SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 35 minutes Instant pot time: 16 minutes
1) In the inner pot, “Sauté” carrot and onion together in oil. Add lamb cubes, pan fried or braised. Add tube of soup mix, stir together well. Add optional items of choice (celery, tomatoes, fresh veggies, chickpeas, sweet potato, green pepper).
2) Add 8 cups boiling water (or fill to 2/3 max line, add remaining water after cooking). Stir well.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 16 minutes.
Use natural release or quick release. Stir in ¼ cup peanut butter and juice of ¼ lemon. Add water if too thick. Enjoy!!
Ingredients: red split lentils, laird lentils, black beluga lentils, raisins, black pepper, cinnamon, chili powder, coriander, curry powder, garlic powder, ginger, garlic slices & red chili peppers
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Un vrai goût du Maroc. Si vous avez un palais exotique, ce plat est fait pour vous. Vous trouverez cette soupe sophistiquée addictive !
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Si vous préparez des plats végétaliens ou végétariens, n'ajoutez pas de viande.
Coupez 1 oignon et la carotte et faites-les revenir avec de l'huile dans une grande marmite jusqu'à ce qu'ils soient tendres et tendres. Commencez par la carotte puis ajoutez votre oignon haché grossièrement.
Achetez 2 lb de viande de ragoût d'agneau ou de jarret d'agneau. Couper en cubes de 1 pouce. Braiser la viande avec des légumes. Nous aimons notre agneau à point. Ajoutez la base de soupe à la marmite avec un peu d'huile de votre choix, pendant environ une minute pour faire ressortir l'arôme de nos épices.
Ajouter 6 (six) tasses d'eau bouillante à la marmite. AJOUTER : une boîte de pois chiches (égouttés), une boîte de 540 ml de tomates en dés, 3 tasses de patates douces en cubes et une tasse de céleri ou de poivron vert. Ramenez à ébullition et baissez pour laisser mijoter jusqu'à ce que vos légumes ajoutés soient cuits. AJOUTER 3 cuillères à soupe de beurre d'arachide et presser 1/4 d'un citron, verser dans des bols et garnir de coriandre fraîchement hachée !
Ingrédients:
lentilles rouges cassées, lentilles laird, lentilles noires beluga, raisins secs, poivre noir, cannelle, poudre de chili, coriandre, curry en poudre, ail en poudre, gingembre tranches d'ail et piments rouges