- Buy Soup
- >
- Wardy's Bow-Valley Beef Barley
Wardy's Bow-Valley Beef Barley
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
This is one of our favorite recipes for leftover roast beef - and its delicious on a cold winter night ~ or over a campfire at the lake by the cabin with family and friends!
If you don't have leftover beef, substitute with 1-2 cups of extra-lean ground beef from your local market. Pan fry beef leftovers or hamburger with butter until cooked throughly; you can add a couple coarsely chopped celery stalks, 1 minced garlic clove, and fine diced onions while cooking. Cook until the onion is translucent and vegetables are tender, about 5 minutes.
Bring 8 cups of cold water to a boil, add this bag of special spices and ingredients; add your cooked beef & veggies. Bring to boil; reduce heat, cover and simmer, stirring occasionally for 30 minutes.
When ready, discard bay leaves. ~ENJOY
Salt and ground pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
BOW VALLEY BEEF BARLEY SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 10 to 20 minutes Instant Pot time:20 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (fresh salsa, clamato juice, celery, garlic, chopped onions, meat). Stir together.
2) Add 8 cups boiling water (or to the max 2/3 line, add the rest of the water at the end). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 20 minutes.
Use natural release or quick release. Add water if too thick. “Sauté” with lid off for a few minutes for increased tenderness if desired. A hearty meal!!
Ingredients: pearl barley, red split lentils, white dahl, brown lentils, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), dehydrated onions, salt, corn flour, hydrolyzed soy protein, chicken fat (includes rosemary extract) corn starch, tartrazine, yeast extract, silicon dioxide, disodium guanylate, disodium inisinate, guar gum, celery, chives, parsely; herbs & spices & bay leaf CONTAINS: WHEAT, SOY, CORN
---------------------------------------
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
C'est l'une de nos recettes préférées pour les restes de rosbif - et c'est délicieux par une froide nuit d'hiver ~ ou sur un feu de camp au bord du lac près de la cabane avec la famille et les amis!
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Si vous n'avez pas de restes de bœuf, remplacez-le par 1 à 2 tasses de bœuf haché extra-maigre de votre marché local. Poêler les restes de bœuf ou le hamburger avec du beurre jusqu'à ce qu'ils soient bien cuits; vous pouvez ajouter quelques branches de céleri grossièrement hachées, 1 gousse d'ail hachée et des oignons émincés pendant la cuisson. Cuire jusqu'à ce que l'oignon soit translucide et que les légumes soient tendres, environ 5 minutes.
Apportez 8 tasses d'eau froide à ébullition, ajoutez ce sac d'épices et d'ingrédients spéciaux; ajoutez votre boeuf cuit et vos légumes. Faire bouillir; baisser le feu, couvrir et laisser mijoter en remuant de temps en temps pendant 30 minutes.
Lorsque vous êtes prêt, jetez les feuilles de laurier. Sel et poivre moulu au goût.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Ingrédients : orge perlé, lentilles rouges cassées, dahl blanc, lentilles brunes, bouillon de soupe: (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), oignons déshydratés, sel, farine, protéines de soja hydrolysées, graisse de poulet (y compris extrait de romarin) amidon de maïs, tartrazine, extrait de levure, dioxyde de silicium, guanylate disodique, inisinate disodique, gomme de guar, céleri, ciboulette, persil; herbes & épices & feuille de laurier
CONTIENT : BLÉ, SOYA, MAÏS