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Fall Harvest Chicken Noodle
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Whether it’s grilled, sautéed, baked, or roasted, this is your guide to the ultimate weeknight wonder: Chicken Soup!
After you’ve decided on the method, dice up 2-3 good size cooked chicken breasts and place them in a large pot. You can add a couple coarsely chopped celery stalks, 1 minced garlic clove, diced onion or some white wine! Cook until the onion is translucent and vegetables are tender, about 5 minutes. Set a side to be added later.
Add tube to 8 cups of cold water, bring to a boil; add your cooked chicken & veggies. Reduce heat, cover and simmer, stirring occasionally for 15 minutes. Add a 1/2 can of diced tomatoes (optional), 1/2 cup of cream and a touch of oyster sauce for boldness. If you like, add snow peas for a different texture.
When ready, discard bay leaves. ~ENJOY!
Add salt and ground pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
FALL HARVEST CHICKEN NOODLE SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant Pot time: 6 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (cut up cooked
chicken breast, celery, onions, garlic, tomatoes). Stir.
2) Add 8 cups of boiling water (or fill to the 2/3 max line, add the rest of the water at the end). Stir well.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, close the steam vent.
5) Press “Soup”, select 7 minutes.
Use natural release or quick release. When bubbling stops, stir in ½ cup heavy 33% cream, a touch of oyster sauce or snow peas if desired. Rainy day soup at an absolute best!
Use the hashtag’s #FallHarvest or #ChickenNoodle with photo’s on #socialmedia you might just spontaneously win more #Tastysoup!
Refrigerate for up to 3 days. Reheat to serve. Left over portions can be frozen in zip lock bags. Thaw from freezer and reheat for instant soup time!
Ingredients: elbow pasta, peas, carrots, white onion flakes, red & green bell peppers, celery, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate citric acid; herbs & spices, bay leaf CONTAINS: WHEAT, SOY, CORN.
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Qu'elle soit grillée, sautée, cuite au four ou rôtie, voici votre guide de la merveille ultime en semaine : la soupe au poulet !
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Une fois que vous avez décidé de la méthode, coupez en dés 2-3 poitrines de poulet cuites de bonne taille et placez-les dans une grande casserole. Vous pouvez ajouter quelques branches de céleri grossièrement hachées, 1 gousse d'ail émincée, un oignon émincé ou du vin blanc ! Cuire jusqu'à ce que l'oignon soit translucide et que les légumes soient tendres, environ 5 minutes. Définissez un côté à ajouter plus tard.
Ajouter le tube à 8 tasses d'eau froide, porter à ébullition; ajoutez votre poulet cuit et vos légumes. Baisser le feu, couvrir et laisser mijoter en remuant de temps en temps pendant 15 minutes. Ajoutez une 1/2 boîte de tomates en dés (facultatif), 1/2 tasse de crème et une touche de sauce aux huîtres pour plus d'audace. Si vous le souhaitez, ajoutez des pois mange-tout pour une texture différente.
Lorsque vous êtes prêt, jetez les feuilles de laurier. Ajouter du sel et du poivre moulu au goût.
Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Utilisez le hashtag #FallHarvest ou #ChickenNoodle avec des photos sur #socialmedia, vous pourriez spontanément gagner plus de #Tastysoup !
Réfrigérer jusqu'à 3 jours. Réchauffer pour servir. Les portions restantes peuvent être congelées dans des sacs à fermeture éclair. Décongeler du congélateur et réchauffer pour une soupe instantanée!
Ingrédients : pâtes coudées, petits pois, carottes, flocons d'oignons blancs, poivrons rouges et verts, céleri, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines de soja hydrolysées , extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, acide citrique inosinate disodique ; herbes et épices, feuille de laurier CONTIENT : BLÉ, SOYA, MAÏS