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Canadian Prairie Chicken Rice
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Whether it’s grilled, sautéed, baked, or roasted, this is your guide to the ultimate weeknight wonder: Chicken Soup!
Remember: Add Soup Base to Taste!
After you’ve decided on the method, dice up 2-3 good size cooked chicken breasts and place them in a large pot. You can add a couple coarsely chopped celery stalks, 1 minced garlic clove, diced onion and a beer or white wine! Cook until the onion is translucent and vegetables are tender, about 5 minutes.
Bring 8 cups of cold water to a boil, add this bag of specialty spices and ingredients; add your cooked chicken & veggies. Bring to boil; reduce heat, cover and simmer, stirring occasionally for 30 minutes. Add a 1/2 can of diced tomatoes, a cup of cream and a touch of oyster sauce for boldness. If you like, add snow peas for a different texture.
When ready, discard bay leaves. Add salt and ground pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
PRAIRIE CHICKEN RICE SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant Pot time: 12 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (chicken/turkey,
celery, tomatoes (fresh, stewed, canned,). Mix well.
2) Add 8 cups boiling water (or fill to max 2/3 line, add remaining water after cooking). Stir well.
3) Press “Sauté”, stirring the soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 12 minutes.
Use natural release or quick release. Add cream/oyster sauce if desired. Stir well. Add water if the soup is too thick. Enjoy! Enjoy! Enjoy!
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Ingredients:
extra fancy long grain rice, potatoes, corn, peas, carrots, onion flakes, white onion, red peppers, celery, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid, parsley;
& a bay leaf CONTAINS SOY WHEAT CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Qu'elle soit grillée, sautée, cuite au four ou rôtie, voici votre guide de la merveille ultime en semaine : la soupe au poulet !
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Une fois que vous avez décidé de la méthode, coupez en dés 2-3 poitrines de poulet cuites de bonne taille et placez-les dans une grande casserole. Vous pouvez ajouter quelques branches de céleri grossièrement hachées, 1 gousse d'ail émincée, un oignon émincé et une bière ou du vin blanc ! Cuire jusqu'à ce que l'oignon soit translucide et que les légumes soient tendres, environ 5 minutes.
Apportez 8 tasses d'eau froide à ébullition, ajoutez ce sac d'épices et d'ingrédients de spécialité; ajoutez votre poulet cuit et vos légumes. Faire bouillir; baisser le feu, couvrir et laisser mijoter en remuant de temps en temps pendant 30 minutes. Ajoutez une 1/2 boîte de tomates en dés, une tasse de crème et une touche de sauce aux huîtres pour plus d'audace. Si vous le souhaitez, ajoutez des pois mange-tout pour une texture différente.
Lorsque vous êtes prêt, jetez les feuilles de laurier. Ajouter du sel et du poivre moulu au goût.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
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Ingrédients:
riz à grains longs extra fantaisie, pommes de terre, maïs, petits pois, carottes, flocons d'oignons, oignon blanc, poivrons rouges, céleri, bouillon: (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéine de soja hydrolysée, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, inosinate disodique, acide citrique, persil; & une feuille de laurier
CONTIENT DU BLÉ DE SOYA MAÏS