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Mad Trapper Chili
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Our mild chili mix combines black beluga beans, red split lentils and corn for a savory black bean chili. Your family or friends will beg you for this recipe! Prepared to taste great right out of this bag!
If you’re in a rush, add to 8 cups boiling water, add 1/2 cup salsa, or diced tomatoes. You can also start with 6 cups boiling water, add soup mix, add a cup of clamato and a beer of your liking! Add salt and pepper to taste ~ Enjoy!
If you have time, saute’ a cup or two of ground beef, elk, bison, chicken, turkey or spicy sausage. Add onion and a generous helping of butter until soft and translucent in color and texture. Beer & clamato.
Recipe Additions:
2 tablespoons brown sugar (optional)
1 28-ounce can diced tomatoes
1 cup freshly sliced mushrooms (optional)
1 cup red wine or 1 beer of choice
1/2 cups fresh chives chopped fine
2 cups sour cream
1 can green chili peppers (optional)
Salt and pepper to taste
With out removing from heat, add 8 cups of boiling water and this bag into pot! For milder chili, remove chili peppers. Simmer for 30 minutes, stirring frequently. Remove chili peppers, before serving.
Optional toppings: sour cream, grated cheddar cheese and/or guacamole with tortilla chips.
Camping/Bachelor/Bachelorette Version:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
MAD TRAPPER CHILI SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant Pot time: 18 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (sautéed meat, oyster mushrooms or your choice mushrooms, tomatoes, clamato, etc.)
2) Add 6-8 cups boiling water (or to the 2/3 max line). Stir well.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 18 minutes.
Use natural release or quick release. Add water or beer if too thick. Select your toppings.
Full flavor to really enjoy!
Use the hashtag’s #MyChili or #MadTrapperChili with photo on #socialmedia you might just win our #tastychili! Facebook, Instagram and Twitter!
Ingredients: paprika, oregano, chili powder, pepper, black beluga lentils, corn, red lentils, red chili peppers, dried veggies, onion flakes, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar),hydrolyzed soy protein, corn starch, canola oil, flour (wheat) dehydrated veggies (onoins, garlic), yeast extract, disodium guanylate, disodium inosinate, silicon dioxide, celery flavour,
CONTAINS SOY, WHEAT, CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Nous avons pré-trempé, cuit et déshydraté les haricots pour le meilleur chili !
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Notre mélange de chili doux combine des haricots noirs, des haricots rouges et du maïs pour un chili savoureux aux haricots noirs. Nous avons pré-trempé et déshydraté les haricots pour un repas rapide ! Votre famille ou vos amis vous supplieront pour cette recette ! Préparé pour être délicieux dès la sortie de ce sac !
Si vous êtes pressé, ajoutez à 8 tasses d'eau bouillante, ajoutez 1/2 tasse de salsa ou de tomates en dés. Vous pouvez
commencez également avec 6 tasses d'eau bouillante, ajoutez le mélange à soupe, ajoutez une tasse de clamato et une bière de votre goût ! Ajoutez du sel et du poivre au goût ~ Profitez-en!
Si vous avez le temps, faites sauter une tasse ou deux de bœuf haché, de wapiti, de bison, de poulet, de dinde ou de saucisse épicée. Ajouter l'oignon et une généreuse portion de beurre jusqu'à ce que la couleur et la texture soient tendres et translucides. Bière & clamato.
Ajouts de recettes :
2 cuillères à soupe de cassonade (facultatif)
1 boîte de 28 onces de tomates en dés
1 tasse de champignons fraîchement tranchés (facultatif)
1 tasse de vin rouge ou 1 bière au choix
1/2 tasse de ciboulette fraîche hachée finement
2 tasses de crème sure
1 boîte de piments verts (facultatif)
Sel et poivre au goût
Sans retirer du feu, ajoutez 8 tasses d'eau bouillante et ce sac dans la casserole ! Pour un piment plus doux, retirez les piments. Laisser mijoter 30 minutes en remuant fréquemment. Retirer les piments forts avant de servir.
Garnitures facultatives : crème sure, fromage cheddar râpé et/ou guacamole avec croustilles tortilla.
Version Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Utilisez le hashtag #MyChili ou #MadTrapperChili avec photo sur #socialmedia, vous pourriez bien gagner notre #tastychili ! Facebook, Instagram et Twitter !
Ingrédients : paprika, origan, poudre de chili, poivre, lentilles béluga noires, maïs, lentilles rouges, piments rouges, légumes secs, flocons d'oignon, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), protéines de soja hydrolysées, maïs amidon, huile de canola, farine (blé) légumes déshydratés (oignons, ail), extrait de levure, guanylate disodique, inosinate disodique, dioxyde de silicium, arôme de céleri,
CONTIENT DU SOYA, DU BlÉ MAÏS