- Buy Soup
- >
- Big Al's Jambalaya
Big Al's Jambalaya
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Our all-star, easy-to-follow Shrimp and Sausage Jambalaya is spiced with creole flavors #2die4!
Over medium-high heat cook your favorite spiced sausage (diced, sliced or cubed), stirring constantly, 5-8 minutes or until lightly browned. Remove sausage with a slotted spoon; set aside.
Remember: Add Soup Base to Taste!
Bring 8 cups of water to a boil; empty this bag into it; reduce heat, simmer, covered, stirring occasionally, until rice becomes tender and liquid has been absorbed. Add in reserved sausage. At this point, gently stir in a desired portion of diced tomatoes of a (28oz can).
The fragrance has intensified, discard floating bay leaves, stir in 1-3 cups shrimps, mussels, fish ~ cook covered for further 5 minutes until seafood is cooked through and mussels have opened. (Discard any not open).
Serve with chopped green onion and fresh corn bread. Salt and ground pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette Version:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our #2die4GourmetSoups answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
BIG AL’S JAMBALAYA in the INSTANT POT
Prep time: 10 minutes Instant Pot time: 16 minutes
1) Pour the tube of soup into the inner pot. Add optional items of choice (canned tomatoes
sausage, seafood). Stir together.
2) Add 8 cups boiling water (or to the max 2/3 line, add the rest of the water at the end). Stir.
3) Press “Sauté” stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 16 minutes.
Use natural release or quick release.
Garnish with green onion tops.
Ready!
Use the hashtag’s #BigAls or #MyJambalaya with a photo on #socialmedia you might just win our #tastysoup! Use Facebook, Twitter & Instagram!
Ingredients: extra fancy long grain rice, potatoes, red split lentils, hot chili powder, zaatar, garlic powder, paprika, onion flakes, oregano, dry mustard, brown sugar, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium
guanylate, disodium inosinate citric acid, parsley; herb & spices & 2 chili peppers.
CONTAINS: WHEAT, SOY, CORN
-------------------------------------
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Notre Jambalaya de crevettes et de saucisses facile à suivre est épicé avec des saveurs créoles #2die4!
À feu moyen-vif, cuire votre saucisse épicée préférée (en dés, en tranches ou en cubes), en remuant constamment, de 5 à 8 minutes ou jusqu'à ce qu'elle soit légèrement dorée. Retirer la saucisse avec une écumoire; mettre de côté.
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Porter 8 tasses d'eau à ébullition; videz ce sac dedans ; réduire le feu, laisser mijoter à couvert, en remuant de temps en temps, jusqu'à ce que le riz devienne tendre et que le liquide ait été absorbé. Ajouter la saucisse réservée. À ce stade, incorporer délicatement la portion désirée de tomates en dés (boîte de 28 oz).
Le parfum s'est intensifié, jetez les feuilles de laurier flottantes, ajoutez 1 à 3 tasses de crevettes, de moules, de poisson ~ faites cuire à couvert pendant encore 5 minutes jusqu'à ce que les fruits de mer soient bien cuits et que les moules soient ouvertes. (Jetez ceux qui ne sont pas ouverts).
Servir avec des oignons verts hachés et du pain de maïs frais. Sel et poivre moulu au goût.
Version Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Nos Soupes #2die4Gourmet répondent au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Utilisez le hashtag #BigAls ou #MyJambalaya avec une photo sur les #réseaux sociaux, vous pourriez bien gagner notre #tastysoup ! Utilisez Facebook, Twitter et Instagram !
Ingrédients : riz à grains longs extra fantaisie, pommes de terre, rouge lentilles fendues, poudre de piment fort, zaatar, poudre d'ail, paprika, flocons d'oignon, origan, moutarde sèche, marron sucre, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéine de soja hydrolysée, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, disodique guanylate, acide citrique inosinate disodique, persil; herbes & épices & 2 piments.
CONTIENT : BLÉ, SOYA, MAÏS