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Mexican Taco Soup
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Our tortilla soup or sopa de tortilla is a Mexican traditional soup made of fried corn tortilla pieces, submerged into a broth of tomato, garlic, onion, and chile de árbol!
Remember: Add Soup Base to Taste!
Dice up a large onion, add a generous helping of butter and saute until soft. You can add 2-3 cups of fresh hamburger and the thinly sliced pork and cook until well done. With out removing from heat, add 8 cups of boiling water (or 8 cups beef broth) and all the contents of this bag into pot!
For milder soup, remove chili peppers and add brown sugar. Bring contents to a boil, add 28oz diced or plum tomatoes, turn down and simmer for up to 30 minutes, stirring frequently.
Meanwhile, on a rimmed baking sheet, toss tortilla strips with 2 teaspoons oil. Bake at 400 until crisp and golden, about 8 minutes, tossing halfway through.
Divide tortilla chips between bowls and ladle soup over; top with cheese, avocado, more tortilla chips, sour cream and fresh cilantro! Serve with lime wedges on the side.
Meat variations: Chicken, Beef and Lamb.
Camping/Bachelor/Bachelorette Version:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
MEXICAN TACO SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 25 minutes Instant Pot time: 18 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (hamburger, salsa,
clamato, sausage, sautéed onion, beer). Stir together.
2) Add 8 cups of boiling water (or fill to the max 2/3 fill line, add remaining water after cooking).
Stir well.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, close the steam vent.
5) Press “Soup”, select 18 minutes.
Use natural release or quick release. Add water if too thick. Have a beer and Clamato while making it!! Go crazy with garnish! Clamato to taste! Grated cheese, crushed taco chips, sour cream, lime wedges, sliced avocado. Crazy beautiful!!
Use the hashtag’s #MyTaco or #MyMexicanTaco with a photo on #socialmedia you might just win our #tastysoup! Use Facebook, Twitter & Instagram!
Ingredients:
black beluga lentils, split green peas, brown lentil, split yellow peas, split red lentil, corn, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, disodium guanylate, disodium inosinate citric acid, parsley; herbs & spices, 2 chili peppers CONTAINS SOY WHEAT CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Notre soupe de tortilla ou sopa de tortilla est une soupe traditionnelle mexicaine composée de morceaux de tortilla de maïs frits, immergés dans un bouillon de tomate, d'ail, d'oignon et de chili de árbol !
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Nous avons pré-trempé et déshydraté les haricots pour un repas rapide ! Notre soupe est délicieuse, préparez-vous!
Couper un gros oignon en dés, ajouter une généreuse portion de beurre et faire revenir jusqu'à ce qu'il soit tendre. Vous pouvez ajouter 2-3 tasses de hamburger frais et le porc tranché finement et cuire jusqu'à ce qu'il soit bien cuit. Sans retirer du feu, ajoutez 8 tasses d'eau bouillante (ou 8 tasses de bouillon de bœuf) et tout le contenu de ce sac dans la marmite !
Pour une soupe plus douce, retirez les piments et ajoutez la cassonade. Porter le contenu à ébullition, ajouter 28 oz de tomates en dés ou prunes, baisser et laisser mijoter jusqu'à 30 minutes, en remuant fréquemment.
Pendant ce temps, sur une plaque à pâtisserie à rebords, mélanger les lanières de tortilla avec 2 cuillères à café d'huile. Cuire au four à 400 jusqu'à ce que croustillant et doré, environ 8 minutes, en remuant à mi-cuisson.
Répartir les croustilles tortillas dans les bols et verser la soupe par-dessus; garnir de fromage, d'avocat, d'autres croustilles de tortilla, de crème sure et de coriandre fraîche ! Servir avec des quartiers de lime sur le côté.
Variations de viande : poulet, bœuf et agneau.
Version Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Utilisez le hashtag #MyTaco ou #MyMexicanTaco avec une photo sur #socialmedia, vous pourriez bien gagner notre #tastysoup ! Utilisez Facebook, Twitter et Instagram !
Ingrédients:
lentilles béluga noires, pois verts cassés, lentille brune, pois jaunes cassés, lentilles rouges cassées, maïs, bouillon : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéine de soja hydrolysée, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, guanylate disodique, acide citrique inosinate disodique, persil;
herbes & épices, 2 piments CONTIENT DU BLÉ DE SOYA MAÏS