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French Canadian Pea Soup
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
This traditional pea soup is the ultimate in French Canadian style comfort food! Look for an un-smoked ham hock in the meat department of your local supermarket. If you can't find one, a smoked ham hock will work too. Trim off and discard skin from ham hock.
Remember: Add Soup Base to Taste!
Bring 8 cups of cold water to a boil and add ham hock. Bring to boil; reduce heat, cover and simmer, stirring occasionally, until meat is falling off bone 30-40 minutes.
Add our French Canadian Soup Mix, let simmer and stirring frequently for 30 minutes. When ready, discard bay leaves. Transfer ham hock to plate; let cool enough to handle. Discarding bone and any fat, dice meat and return to soup; n blender, puree half of the soup; return to pot along with meat. heat through.
Garlic Toasts: (while ham hock is boiling) meanwhile, cut baguette into 12 slices; spread with butter. Broil until golden, about 2 minutes. Rub with garlic; sprinkle with salt. Serve with soup. Enjoy!
Camping/Bachelor/Bachelorette Version:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
FRENCH CANADIAN PEA SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant Pot time: 18 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add any optional items that you would like (celery, onions, potato cubes, etc. Pork chops are an excellent addition or smoked pork hocks – more smoky than salty.). Mix well.
2) Add 8 cups boiling water (or fill to the max 2/3 line). Add the rest of the water at the end.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”. Put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup” Select 18 minutes.
Use natural release or quick release. If desired, puree half the soup. Return to inner pot, add ham, or cooked bacon ends or bits. Stir. Add water if too thick.
So smooth! Enjoy!
Ingredients:
Ingredients: split peas, carrots, white onion flakes, red & green bell peppers, celery, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein (includes soy, corn), yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate citric acid, parsley); herbs & spices & bay leaf
CONTAINS: WHEAT, SOY. CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Cette soupe aux pois traditionnelle est le nec plus ultra des plats réconfortants de style canadien-français! Recherchez un jarret de jambon non fumé dans le rayon des viandes de votre supermarché local. Si vous n'en trouvez pas, un jarret de jambon fumé fera également l'affaire. Couper et jeter la peau du jarret de jambon.
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Porter 8 tasses d'eau froide à ébullition et ajouter le jarret de jambon. Faire bouillir; réduire le feu, couvrir et laisser mijoter, en remuant de temps en temps, jusqu'à ce que la viande se détache des os 30-40 minutes.
Ajoutez notre mélange à soupe canadien français, laissez mijoter en remuant fréquemment pendant 30 minutes. Lorsque vous êtes prêt, jetez les feuilles de laurier. Transférer le jarret de jambon dans l'assiette; laisser refroidir suffisamment pour être manipulé. Jeter les os et toute graisse, couper la viande en dés et remettre dans la soupe ; n mixeur, réduire en purée la moitié de la soupe; remettre dans la marmite avec la viande. chauffer à travers.
Toasts à l'ail : (pendant que le jarret de jambon est en ébullition) pendant ce temps, coupez la baguette en 12 tranches ; tartiner de beurre. Faire griller jusqu'à ce qu'ils soient dorés, environ 2 minutes. Frotter avec de l'ail; saupoudrer de sel. Servir avec de la soupe. Prendre plaisir!
Version Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Ingrédients: pâtes de coude, pois, carottes, oignon blancflocons, poivrons rouges et verts, céleri, bouillon de soupe: (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel,graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, hydrolysée protéines végétales (y compris soja, maïs), extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, acide citrique inosinate disodique, persil); herbes et épices et feuille de laurier CONTIENT: BLÉ, SOJA, MAÏS