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Savory Creamy Mushroom Barley Soup
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Remember: Add Soup Base to Taste!
Our savory Creamy Mushroom Barley Soup packs a ton of flavor and warms the soul on a cold day.
If you are in a rush, in a large soup pot, add 8 cups cold water and stir in contents of bag. Bring to a boil and reduce heat, simmer, stirring frequently. Cook until the flavors are thoroughly combined, at least 30 minutes. At this point, add 1/3 cup heavy cream, stir in gently. You can also add 1/4-1/2 cup sherry. Taste and season with salt and pepper as desired
*ADD milk or water if too thick!
If you have time, roast 2-6 heads of choice organic garlic - oven 350F for 45-75 minutes. Through the simple alchemy of a hot oven, garlic starts off raw and crunchy and astringent, and it emerges soft and caramelized with a gentler flavor that borders on sweetness. #yummy
Then, follow above soup cooking instructions. We recommend spooning the fresh soft garlic flesh into your finished soup! 3 heads for soup... or to your satisfying taste...
When plating soup, lightly top with fresh thyme and parsley. Add 1 tablespoon sour cream if your soup is too hot! Your guests will love your for this thoughtful touch!
Pick up some crusty bread or baguettes from the bread section. Cut and spread garlic on bread. Add to soup dish as you plate for guests. You and your guests will love dipping into this into your #2die4GourmetSoup!
CREAMY MUSHROOM BARLEY in the INSTANT POT
Prep Time: 10 minutes Instant Pot time:20 minutes
1) Pour tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (fresh garlic, cut up white
mushrooms). Stir.
2) Add 8 cups of boiling water (or to the 2/3 max line, add the rest of the water at the end). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on. Close the steam vent.
5) Press “Soup”, select 20 minutes.
Use natural release or quick release. For increased tenderness “Sauté” for a few minutes with the lid off. If too thick, add water, milk, or heavy cream 33% if desired. Garnish? Fresh cut thyme and parsley. Beautifully delicious!
Use the hashtag’s #RoastedGarlic or #CreamyMushroom with a photo on #socialmedia you might just win our #tastysoup! Use Facebook, Twitter & Instagram!
Ingredients: pearl barley, bulgur, shiitake flower mushrooms, soup base: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), dehydrated onions, salt, flour, hydrolyzed soy protein, chicken fat (includes rosemary extract) corn starch, tartrazine, yeast extract, silicon dioxide, disodium guanylate, disodium inisinate, guar gum,celery, parsely; skim milk powder: skim milk, vitamin A palmitate, vitamin D3; base: salt, hydrolyzed soy protein, corn starch, canola oil, flour (wheat), dehydrated vegetables (onion & garlic), yeast extract, disodium guanylate, dysodium inosinate, spices, silicon dioxide, beef extract, herbs & spices and bay leaf CONTAINS: WHEAT, SOY, MILK CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Notre savoureuse soupe crémeuse à l'orge et aux champignons regorge de saveurs et réchauffe l'âme par temps froid.
Si vous êtes pressé, dans une grande marmite, ajoutez 8 tasses d'eau froide et incorporez le contenu du sac. Porter à ébullition et réduire le feu, laisser mijoter en remuant fréquemment. Cuire jusqu'à ce que les saveurs soient bien mélangées, au moins 30 minutes. À ce stade, ajoutez 1/3 tasse de crème épaisse, remuez doucement. Vous pouvez également ajouter 1/4-1/2 tasse de sherry. Goûter et assaisonner de sel et de poivre selon vos envies
*AJOUTER du lait ou de l'eau si trop épais !
Si vous avez le temps, faites rôtir 2 à 6 têtes d'ail biologique au choix - four à 350F pendant 45 à 75 minutes. Grâce à la simple alchimie d'un four chaud, l'ail commence cru et croquant et astringent, et il en ressort doux et caramélisé avec une saveur plus douce qui confine à la douceur. #délicieux
Ensuite, suivez les instructions de cuisson de la soupe ci-dessus. Nous vous recommandons de verser la chair d'ail douce et fraîche dans votre soupe finie! 3 têtes pour la soupe... ou à votre goût...
Au moment de dresser la soupe, garnir légèrement de thym frais et de persil. Ajoutez 1 cuillère à soupe de crème sure si votre soupe est trop chaude ! Vos invités vont adorer votre pour cette touche attentionnée!
Procurez-vous du pain croûté ou des baguettes au rayon pain. Couper et étaler l'ail sur le pain. Ajouter au plat de soupe au fur et à mesure que vous préparez pour les invités. Vous et vos invités allez adorer plonger dedans dans votre #2die4GourmetSoup !
Utilisez le hashtag #RoastedGarlic ou #CreamyMushroom avec une photo sur #socialmedia, vous pourriez bien gagner notre #tastysoup ! Utilisez Facebook, Twitter et Instagram
Ingrédients : orge perlé, boulgour, champignons à fleurs shiitake, base de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), oignons déshydratés, sel, farine, protéines de soja hydrolysées, graisse de poulet (inclut extrait de romarin) amidon de maïs, tartrazine, levure extrait, dioxyde de silicium, guanylate disodique, inisinate disodique, gomme de guar, céleri, persil ; poudre de lait écrémé : lait écrémé, palmitate de vitamine A, vitamine D3 ; base : sel, protéine de soja hydrolysée, amidon de maïs, huile de canola, farine (blé) , légumes déshydratés (oignon et ail), extrait de levure, guanylate disodique, inosinate dysodique, épices, dioxyde de silicium, extrait de bœuf, herbes et épices et feuille de laurier CONTIENT : BLÉ, SOYA, LE LAIT MAÏS