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Butter Chicken Stoup
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
When a soup is stew-like it is called stoup.
Meet our favorite stoup of all time- “BUTTER CHICKEN STOUP!”
Whether your meat is grilled, sauteed, baked, or roasted - dice up 1-2 good size
cooked chicken breasts.
Bring 8 cups of water to a boil, add this bag of specialty spices and ingredients; add your cooked chicken, a can of 540 ml diced tomatoes. Bring to boil; reduce heat, cover and simmer, stirring occasionally for 20 minutes
Add salt and ground pepper to taste. You can’t have creamy butter chicken without butter and cream, We suggest to add 1/4 cup of peanut butter, and a cup of cream when it’s done.
Garnish in bowl with a swirl of 33% whipping cream, cilantro and naan bread.
*ADD water if too thick!
BUTTER CHICKEN SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant Pot time 12 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (diced chicken,
canned tomatoes, red, yellow, green onions, julienne or cubed). Stir together.
2) Add 6 cups boiling water. Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 12 minutes.
Use natural or quick release. Add the butter and cream.
Naan bread handy? Enjoy!
Ingredients: brown rice, brown lentils, red lentils, sweetened coconut, dehydrated veggies, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary
extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid, parsley; herbs & spices & 2 hot chili peppers CONTAINS SOY WHEAT CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Lorsqu'une soupe ressemble à un ragoût, elle s'appelle un bénitier. Rencontrez notre bénitier préféré de tous les temps - "BOURBE AU POULET AU BEURRE !"
Que votre viande soit grillée, sautée, cuite au four ou rôtie - coupez en dés 1-2 de bonne taille
poitrines de poulet cuites.
Portez 6 tasses d'eau à ébullition, ajoutez ce sac d'épices et d'ingrédients spéciaux; ajoutez votre poulet cuit, une boîte de 540 ml de tomates en dés. Faire bouillir; baisser le feu, couvrir et laisser mijoter en remuant de temps en temps pendant 20 minutes
Ajouter du sel et du poivre moulu au goût. Vous ne pouvez pas avoir de poulet au beurre crémeux sans beurre et crème, nous vous suggérons d'ajouter 2 cuillères à soupe de beurre et une tasse de crème quand c'est fait.
Garnir dans un bol d'un tourbillon de crème à fouetter 33 %, de coriandre et de pain naan.
*AJOUTER de l'eau si trop épaisse !
Ingrédients: riz brun, lentilles brunes, lentilles rouges, sucré noix de coco, légumes déshydratés, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel,
graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines de soja hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, inosinate disodique, acide citrique, persil; herbes & épices & 2 piments forts CONTIENT DU BLÉ DE SOYA MAÏS