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Hang-Over Soup
Our Hang-Over Soup is the perfect way to comfort yourself after some over indulging! This recipe is adapted from our grandmothers favorite comfort soup - a cabbage roll recipe for a quick and easy meal without all of the work!
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Remember: Add Soup Base to Taste!
If your in a rush, just bring 8 cups of water to a boil, and add the contents of our Hang-Over Soup! Stir frequently for 30 minutes. Enjoy with toast!
If you’re not in a rush, add a cup of rinsed sauerkraut and 1/2 a cup of diced kielbasa or wieners, add optional 1/4 cup salsa and bacon bits!
Let it simmer for 30 minutes!
The result is a rich and hearty soup loaded with cabbage, meat & rice; perfect to cure your Hang-Over! This soup comes out very thick, almost stew-like, if you prefer a more soupy consistency, you can add more water in the beginning!
Add salt and ground pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, 1/4 cup salsa, optional bacon bits, stir frequently and enjoy in 30 minutes!
HANG OVER SOUP in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant Pot time: 12 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (cabbage, canned
tomatoes, Kielbasa, clamato etc., add rinsed sauerkraut. Mix well.
2) Add 8 cups boiling water (or fill to max 2/3 line, add remaining water after cooking). Stir well.
3) Press “Sauté”, stirring the soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 12 minutes.
Use natural release or quick release. Stir well. Add water if the soup is too thick. Enjoy!
Ingredients:
long grain fancy rice, brown lentils, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar),salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed plant protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid,
parsley dried veggies: carrots, onion flakes, white onion, red & green bell peppers, leek,
celery, herbs & spices & a bay leaf CONTAINS: WHEAT, SOY, CORN
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Notre soupe à la gueule de bois est le moyen idéal pour vous réconforter après un peu de plaisir ! Cette recette est adaptée de la soupe réconfortante préférée de nos grands-mères - une recette de roulé au chou pour un repas rapide et facile sans tout le travail !
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Si vous êtes pressé, portez simplement 8 tasses d'eau à ébullition et ajoutez le contenu de notre soupe à la gueule de bois ! Remuer fréquemment pendant 30 minutes. Dégustez avec des toasts !
Si vous n'êtes pas pressé, ajoutez une tasse de choucroute rincée et 1/2 tasse de kielbasa ou de saucisses fumées en dés, ajoutez en option 1/4 tasse de salsa et de morceaux de bacon !
Laissez mijoter 30 minutes !
Le résultat est une soupe riche et copieuse chargée de chou, de viande et de riz; parfait pour soigner votre gueule de bois ! Cette soupe sort très épaisse, presque comme un ragoût, si vous préférez une consistance plus soupe, vous pouvez ajouter plus d'eau au début !
Ajouter du sel et du poivre moulu au goût.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, 1/4 tasse de salsa, des morceaux de bacon en option, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes !
Ingrédients:
riz fantaisie à grains longs, lentilles brunes, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec
de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines
végétales hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, inosinate disodique, acide citrique, persil légumes séchés : carottes, flocons d'oignon, oignon blanc, poivrons rouges et verts, poireau, céleri, herbes et épices
& une feuille de laurier CONTIENT : BLÉ, SOJA, MAÏS