- Buy Soup
- >
- Cabbage Roll Soup
Cabbage Roll Soup
Cabbage Roll Soup is the perfect way to enjoy cabbage rolls without all of the work! This recipe is adapted from our grandmothers favorite cabbage roll recipe for a quick and easy meal without all of the work!
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Remember: Add Soup Base to Taste!
Our grandmother always made cabbage rolls with a mixture of ground pork and ground beef however if you just have one or the other that will still work perfectly in this recipe.
Just brown your meat, shred 2 cups of cabbage and throw everything in a big pot with 8 cups boiling water. Let it simmer! The result is a rich and hearty soup loaded with cabbage, meat & rice; perfect for a winter or fall evening! This soup comes out very thick, almost stew-like, if you prefer a more soupy consistency, you can add more water in the beginning! Variations with tomato paste, stewing tomatoes, clamato juice,
beer or ale of your choice!
We like to fry steaks and Gouda cheese and add to the soup!
Cabbage, bison, elk, beef, pork and rice are simmered in a flavorful broth for the ultimate bowl of #2die4GourmetSoup! Add salt and ground pepper to taste. ADD water if too think.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, add 2 cups shredded cabbage and 1/4 cup salsa, optional bacon bits, stir frequently and enjoy in 30 minutes!
Ingredients:
long grain fancy rice, brown lentils, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid, parsley dried veggies: carrots, onion flakes, white onion, red & green bell peppers, leek, celery, herbs & spices & a bay leaf CONTAINS: WHEAT, SOY. CORN
-----------------------------------
La soupe aux rouleaux de chou est le moyen idéal pour savourer des rouleaux de chou sans tout le travail! Cette recette est adaptée de la recette de rouleau de chou préférée de nos grands-mères pour un repas rapide et facile sans tout le travail !
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Notre grand-mère faisait toujours des rouleaux de chou avec un mélange de porc haché et de bœuf haché cependant si vous n'en avez que l'un ou l'autre cela fonctionnera toujours parfaitement dans cette recette.
Faites simplement dorer votre viande, effilochez 2 tasses de chou et jetez le tout dans une grande casserole avec 8 tasses d'eau bouillante. Laissez mijoter ! Le résultat est une soupe riche et copieuse chargée de chou, de viande et de riz; parfait pour une soirée d'hiver ou d'automne! Cette soupe sort très épaisse, presque comme un ragoût, si vous préférez une consistance plus soupe, vous pouvez ajouter plus d'eau au début ! Variations avec concentré de tomate, compote de tomates, jus de clamato, bière ou ale de votre choix !
Le chou, le bison, le wapiti, le bœuf, le porc et le riz sont mijotés dans un bouillon savoureux pour le bol ultime de #2die4GourmetSoup ! Ajouter du sel et du poivre moulu au goût. AJOUTER de l'eau si vous pensez trop.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, ajoutez 2 tasses de chou râpé et 1/4 tasse de salsa, des morceaux de bacon en option, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes !
Ingrédients:
riz fantaisie à grains longs, lentilles brunes, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec
de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines de
soja hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate
disodique, inosinate disodique, acide citrique, persil légumes séchés : carottes, flocons d'oignon, oignon blanc, poivrons rouges et verts, poireau, céleri, herbes et épices & une feuille de laurier CONTIENT : BLÉ, SOYA. MAÏS