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Butternut Squash ~ Vegan, Vegetarian & Gluten-Friendly
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Our roasted cumin and savory curry make this a Soup Time favorite! Its delicious on a cool night by yourself or with friends ~ or over a campfire at the lake by the cabin with family and friends!
Remember: Add Soup Base to Taste!
If you’re in a rush, simply add contents to 8 cups of boiling water. Simmer and stir for 45 minutes or until desired texture of black beans. Simply add a can of pumpkin puree or freshly diced tomatoes, or clamato juice to taste. Of course, salt & pepper to taste.
If you have the time, saute’ a couple coarsely chopped celery stalks, 1 minced garlic clove, and fine diced onions. Cook until the onion is translucent and vegetables are tender, about 5 minutes. Bring to boil; reduce heat, cover and simmer, stirring frequently for 30-45 minutes.
Add any veggies you like - we suggest 2 cups fresh butternut squash!!! or a can of pumpkin puree. Add salsa or clamato to taste! Crush red chili peppers for heat! Salt and ground pepper to taste.
NOTE: There many variations of Squash out there! Should it be frozen, fresh or already cooked squash?
From frozen state-we would add directly into boiling water. From fresh-add in at the same time as the garlic, onions and celery. Or if it was already roasted or pre-cooked leftover squash or canned pumpkin-we would add at the last 5-10 minutes of cooking the soup.
Each type of squash whether acorn or butternut or pumpkin each have their very own level of sweetness so it really is a matter of taste. Just like salting a soup. These days we hopefully know to be a little more timid with salt and while it is a good idea to under-salt soup, salt is often just what a non-bold or may I say a flat tasting soup is lacking. Sometimes the same with sugar. So a little brown sugar can go along way. And of course, don’t forget the black pepper.
The idea is to have a healthy fast alternative to stewing all day to get pretty much the same result.
ADD water if too thick. Add fennel as final touch - to taste!
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes!
BUTTERNUT SQUASH SOUP in the INSTANT POT
1) Pour the tube of soup into the inner pot. Add optional items of choice (pumpkin puree, celery, onions, butternut squash, salsa, tomato paste, 3 T. brown sugar). Stir together.
2) Add 8 cups boiling water (or fill to the 2/3 max line, add the rest of the water at the end). Stir.
3) Press “Sauté” stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, close the steam vent.
5) Press “Soup”, select 25 minutes.
Use natural release or quick release. More tenderness? “Sauté” for an a few minutes.
Add water if too thick. You may choose to puree if desired. Hearty? Yes!
Ingredients:
green green lentils, red lentils, brown lentils, green french lentils, yellow dahl, sweetened coconut, curry powder, paprika, cilantro, onion flakes, garlic powder, ginger powder, thyme, marjoram, rosemary, savory, sage, oregano, basil, black pepper, bay leaf, dried veggies, leek, carrots, onions and 2 chili peppers
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Notre cumin rôti et notre curry salé en font un favori de SoupTime! C'est délicieux lors d'une soirée fraîche seul ou avec des amis ~ ou autour d'un feu de camp au bord du lac près de la cabane avec la famille et les amis !
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Si vous êtes pressé, ajoutez simplement le contenu à 8 tasses d'eau bouillante. Laisser mijoter et remuer pendant 45 minutes ou jusqu'à la texture désirée de haricots noirs. Ajoutez simplement une boîte de purée de citrouille ou de tomates fraîchement coupées en dés, ou du jus de clamato au goût. Bien sûr, sel et poivre au goût.
Si vous avez le temps, faites sauter quelques branches de céleri grossièrement hachées, 1 gousse d'ail émincée et des oignons en petits dés. Cuire jusqu'à ce que l'oignon soit translucide et que les légumes soient tendres, environ 5 minutes. Faire bouillir; réduire le feu, couvrir et laisser mijoter en remuant fréquemment pendant 30 à 45 minutes.
Ajoutez tous les légumes que vous aimez - nous suggérons 2 tasses de courge musquée fraîche !!! ou une boîte de purée de citrouille. Ajoutez de la salsa ou du clamato au goût ! Écrasez les piments rouges pour chauffer! Sel et poivre moulu au goût.
REMARQUE : Il existe de nombreuses variantes de Squash ! Doit-il s'agir de courges surgelées, fraîches ou déjà cuites ?
De l'état congelé, nous ajouterions directement dans l'eau bouillante. Du frais ajouter en même temps que l'ail, les oignons et le céleri. Ou s'il s'agissait déjà de restes de courge ou de citrouille en conserve rôtis ou précuits, nous l'ajouterions au cours des 5 à 10 dernières minutes de cuisson de la soupe.
Chaque type de courge, qu'il s'agisse de glands, de butternut ou de citrouille, a son propre niveau de douceur, c'est donc vraiment une question de goût. Tout comme saler une soupe. Ces jours-ci, espérons-le, nous savons être un peu plus timides avec le sel et bien que ce soit une bonne idée de sous-saler la soupe, le sel est souvent ce qui manque à une soupe non audacieuse ou je peux dire qu'une soupe au goût plat manque. Parfois la même chose avec le sucre. Donc, un peu de sucre brun peut faire l'affaire. Et bien sûr, n'oubliez pas le poivre noir.
L'idée est d'avoir une alternative saine et rapide au ragoût toute la journée pour obtenir à peu près le même résultat.
AJOUTER de l'eau si trop épaisse. Ajoutez du fenouil comme touche finale - au goût !
Ingrédients:
lentilles vertes vertes, lentilles rouges, lentilles brunes, lentilles vertes françaises, dahl jaune, noix de coco sucrée, poudre de curry, paprika, coriandre, flocons d'oignon, poudre d'ail, poudre de gingembre, thym, marjolaine, romarin, sarriette, sauge, origan, basilic, poivre noir, feuille de laurier, légumes séchés, poireau, carottes, oignons et 2 piments