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- 3 AMIGO CHILI ~ Vegan ~ Vegetarian, Gluten-Friendly
3 AMIGO CHILI ~ Vegan ~ Vegetarian, Gluten-Friendly
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
The flavors in our gluten free chili are drawn from ingredients used by the Spaniards who settled in the West Indies on the island now called Cuba!
Chili is a very personal meal. Whoever cooks it makes it to their liking. Maybe you prefer ground beef, or perhaps you would rather make a green chicken chili or, dare I say it, you go vegetarian. Even what you put on top of it in the end is up to you. It’s almost like the ice cream of the soup world. That’s that makes chili so AMAZING & GREAT!
If you’re in a rush, add to 8 cups boiling water, add 1/2 cup salsa, or diced tomatoes. Simply add a 14 or 28 ounce can of diced tomatoes Add salt and pepper to taste ~ Enjoy!
If you have time, saute’ a cup or two of ground beef, elk, bison, chicken, turkey or spicy sausage. Add onion and a generous helping of butter until soft and translucent in color and texture.
For milder chili, remove chili peppers. Simmer for 30 minutes, stirring frequently. Remove chili peppers, before serving.
Optional toppings:
1 28-ounce can diced tomatoes
1 cup freshly sliced mushrooms
1 cup red wine or 1 GF beer of choice
1/2 cups fresh chives chopped fine
2 cups sour cream
1 can green chili peppers, grated cheddar
cheese and/or guacamole with GF tortilla chips.
Salt and ground pepper to taste.
ADD water if too thick.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes!
3 AMIGO CHILI SOUP in the INSTANT POT
Prep time:25 minutes Instant Pot time: 20 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (hamburger, ground
turkey, clamato to taste, diced tomatoes, mushrooms). Stir together.
2) Add 8 cups of water (or fill to the 2/3 max line, add the rest of the water after cooking). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup till it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, close the steam vent.
5) Press “Soup”, select 18 minutes.
Use natural release or quick release. Add water if too thick. Top each bowl with shredded cheese, sour cream and salsa. On a cold night – fantastic!
Ingredients:
black beluga lentils, red split lentils, organic white quinoa, tri-colour quinoa, ground cumin, chili powder, minced onion, instant coffee, cocoa powder, red chili peppers, dried veggies (shredded carrot, celery, green pepper, red pepper, leeks, onion), 2 chili peppers
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Les saveurs de notre chili sans gluten sont puisées dans les ingrédients utilisés par les Espagnols qui se sont installés aux Antilles sur l'île aujourd'hui appelée Cuba !
Le chili est un repas très personnel. Celui qui le cuisine le fait à son goût. Peut-être préférez-vous le bœuf haché, ou peut-être préférez-vous préparer un chili au poulet vert ou, oserais-je le dire, devenez végétarien. Même ce que vous mettez dessus à la fin dépend de vous. C'est presque comme la crème glacée du monde de la soupe. C'est ce qui rend le chili si incroyable et génial!
Si vous êtes pressé, ajoutez à 8 tasses d'eau bouillante, ajoutez 1/2 tasse de salsa ou de tomates en dés. Ajoutez simplement une boîte de 14 ou 28 onces de tomates en dés Ajoutez du sel et du poivre au goût ~ Profitez-en !
Si vous avez le temps, faites sauter une tasse ou deux de bœuf haché, de wapiti, de bison, de poulet, de dinde ou de saucisse épicée. Ajouter l'oignon et une généreuse portion de beurre jusqu'à ce que la couleur et la texture soient tendres et translucides.
Pour un piment plus doux, retirez les piments. Laisser mijoter 30 minutes en remuant fréquemment. Retirer les piments forts avant de servir.
Garnitures facultatives :
1 boîte de 28 onces de tomates en dés
1 tasse de champignons fraîchement tranchés
1 tasse de vin rouge ou 1 bière SG au choix
1/2 tasse de ciboulette fraîche hachée finement
2 tasses de crème sure
1 boîte de piments verts, cheddar râpé
fromage et/ou guacamole avec chips tortilla GF.
Sel et poivre moulu au goût.
AJOUTER de l'eau si trop épaisse.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes !
Ingrédients:
lentilles béluga noires, lentilles rouges fendues, quinoa blanc biologique, quinoa tricolore, cumin moulu, poudre de chili, oignon émincé, café instantané, poudre de cacao, piments rouges, légumes secs (carotte râpée, céleri, poivron vert, poivron rouge, poireaux, oignon),
2 piments