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Mulligatawny Soup
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Mulligatawny is an English soup with origins from East Indian cuisine, and it’s deeply satisfying, comforting and delicious!
The name originates from the Tamil words miḷagāy or miḷagu, and taṇṇi. While it has seemingly limitless versions, ours focuses on the delicious yet aromatic flavours of mellow yellow curry and coriander!
If you’re in a rush, add this tube of soup to 8 cups boiling water, stir frequently. Keep at medium/high simmer for 30 minutes. To finish add almond or coconut milk, or heavy cream to taste. Salt and pepper to your liking.
If you have time... the kinds of vegetables you use aren’t terribly important ~ in fact you can add any vegetable puree to the soup at the 20 minute mark - canned from your grocery store or fresh from the market!
Puree the soup in a blender, or not. Remove bay leaf if you do! Stir in almond, coconut or heavy cream ~ this takes it too beyond marvelous ~ we like our soups thick and creamy so they’re perfect for dipping crusty bread in.
Add water if too thick; Chicken/protein your choice. Add salt and ground pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes!
MULLIGATAWNY SOUP in the INSTANT POT
Prep time:15 minutes Instant pot time: 16 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (pumpkin puree
and/or shredded turkey).
2) Add 8 cups boiling water (or fill to the 2/3 max level, add remaining water after cooking). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, close the steam vent.
5) Press “Soup”, select 16 minutes.
Use natural release or quick release. Puree half if desired, return to pot, add cooked chicken, almond or coconut milk if desired. Use “Sauté” to return soup to bubbling. Add water if too thick.
Ingredients
Brown rice, lentils, ground coriander, dried veggies, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate citric acid, parsley; soup stock: tomato powder, autolyzed yeast extract, onion powder, hydrogenated
palm oil, shrimp powder, spices, tamarin, colour, disodium guanylate, disodium inosinate, slicon,dioxide), sliced almonds, dried cranberries & bay leaf CONTAINS SOY WHEAT CORN
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Mulligatawny est une soupe anglaise aux origines de la cuisine des Indes orientales, et elle est profondément satisfaisante, réconfortante et délicieuse !
Le nom provient des mots tamouls miḷagāy ou miḷagu, et taṇṇi. Bien qu'il ait des versions apparemment illimitées, le nôtre se concentre sur les saveurs délicieuses mais aromatiques du curry jaune moelleux et de la coriandre !
Si vous êtes pressé, ajoutez ce tube de soupe à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment. Laisser mijoter à feu moyen/élevé pendant 30 minutes. Pour finir, ajoutez du lait d'amande ou de coco, ou de la crème épaisse au goût. Salez et poivrez à votre convenance.
Si vous avez le temps... les types de légumes que vous utilisez ne sont pas très importants ~ en fait, vous pouvez ajouter n'importe quelle purée de légumes à la soupe après 20 minutes - en conserve de votre épicerie ou fraîchement sortie du marché !
Passer la soupe au mixeur ou non. Enlevez la feuille de laurier si vous le faites ! Incorporer des amandes, de la noix de coco ou de la crème épaisse ~ cela va au-delà du merveilleux ~ nous aimons nos soupes épaisses et crémeuses, elles sont donc parfaites pour tremper du pain croustillant.
Ajouter de l'eau si trop épaisse; Poulet/protéine au choix. Ajouter du sel et du poivre moulu au goût.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes !
Ingrédients
Riz brun, lentilles, coriandre moulue, légumes secs, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines de soja hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, dioxyde de silicium,
épices, guanylate disodique, inosinate disodique acide citrique, persil ; bouillon de soupe : poudre de tomate, extrait de levure autolysée, poudre d'oignon, huile de palme hydrogénée, poudre de crevettes, épices, tamarin, colorant, guanylate disodique, inosinate disodique, tranche, dioxyde), amandes effilées, canneberges séchées et feuille de laurier CONTIENT DU BLÉ DE SOYA MAÏS