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Wicked Chicken Thai Coconut *Hot n Spicy
This is our #1 SELLER!
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
We've taken our ever popular Thai Coconut Prawn soupbase and kicked the heat up! At the bottom of the bag you'll find our new found love! #Chilipowder
Our Wicked Chicken Thai Coconut will satisfy your taste buds!
Authentic, bold, and delicious! Thai flavors make this sweet and somewhat spicy soup irresistible!
Skip the take-out and make this at home – it’s unbelievably easy and 10000x tastier and healthier!
Taste, Smile, Repeat!
Remember: Add Soup Base to Taste!
If you're in a rush, simply add the tub of soup to 8 cups boiling water. Bring soup back to a boil, then turn down and simmer for up to 30 minutes, stirring frequently. Al likes to add a couple cans of coconut milk at the 30 minute mark.
Add salt and pepper to taste. Enjoy with toast or baguettes!
If you have time, prepare your chicken how you like it. We like chicken breasts, but drumettes soaking in this tasty soup would take this over the top! As always, add the soup to 8 cups boiling water. Bring back to a boil and then simmer for 30 minutes. Add your chicken at the 15 minute mark, you may have to increase the temperature to keep your simmer.
At 30 minutes add your choice coconut milk and squeeze 1/2 a fresh cut lime - into your soup.
Ladle soup into bowls, with chicken pieces, fresh cilantro and coriander leaves or lemon grass sprigs. Add lime wedges to the side of each bowl! Season with salt and pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette Version:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
WICKED CHICKEN THAI in the INSTANT POT
Prep time: 10 minutes Instant Pot time:18 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add the coconut milk and prepared chicken, stir. (If desired, substitute chicken with shrimp or firm fleshed fish, add later)
2) Add 8 cups boiling water (or fill to 2/3 max – adding the rest at the end of cooking). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 18 minutes.
Use natural release or quick release. Stir in seafood now, “Sauté” till seafood done. Add water if too thick. And garnish – yes!! Over the top for sure!!
Ingredients:
pasta noodles, shredded sweetened coconut, yellow dahl, raisins, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid, parsley; soup base: tomato powder, onion powder, hydrogenated palm oil, spices, tamarin, colour, disodium guanylate, disodium inosinate, slicon,dioxide) herbs & spices 2 red chili peppers CONTAINS SOY, WHEAT, CORN
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C'est notre VENDEUR #1 !
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Nous avons pris notre très populaire base de soupe aux crevettes à la noix de coco et à la thaïlandaise et avons fait monter la température ! Au fond du sac, vous trouverez notre nouvel amour trouvé ! #Poudre de chili
Notre Wicked Chicken Thai Coconut satisfera vos papilles !
Authentique, audacieux et délicieux! Les saveurs thaïlandaises rendent cette soupe sucrée et quelque peu épicée irrésistible !
Évitez les plats à emporter et faites-le à la maison - c'est incroyablement facile et 10 000 fois plus savoureux et plus sain !
Goûtez, souriez, répétez !
N'oubliez pas : ajoutez une base de soupe au goût !
Si vous êtes pressé, ajoutez simplement le pot de soupe à 8 tasses d'eau bouillante. Ramener la soupe à ébullition, puis baisser et laisser mijoter jusqu'à 30 minutes, en remuant fréquemment. Al aime ajouter quelques boîtes de lait de coco au bout de 30 minutes.
Ajouter du sel et du poivre au goût. A déguster avec des toasts ou des baguettes !
Si vous avez le temps, préparez votre poulet comme vous l'aimez. Nous aimons les poitrines de poulet, mais des pilons trempés dans cette savoureuse soupe en feraient plus ! Comme toujours, ajoutez la soupe à 8 tasses d'eau bouillante. Remettre à ébullition puis laisser mijoter 30 minutes. Ajoutez votre poulet à la marque des 15 minutes, vous devrez peut-être augmenter la température pour garder votre ébullition.
À 30 minutes, ajoutez le lait de coco de votre choix et pressez 1/2 citron vert fraîchement coupé - dans votre soupe.
Versez la soupe dans des bols, avec des morceaux de poulet, de la coriandre fraîche et des feuilles de coriandre ou des brins de citronnelle. Ajoutez des quartiers de lime sur le côté de chaque bol! Assaisonnez avec du sel et du poivre selon votre goût.
Version Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Alerte aux allergies aux fruits de mer !
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Ingrédients:
riz à grains longs, noix de coco sucrée râpée, jaune dahl, lentilles vertes françaises, raisins secs, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs,
sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines de soja hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, inosinate disodique, citrique acide, persil; base de soupe : poudre de tomate, poudre d'oignon, huile de palme hydrogénée, épices, tamarin, colorant, uanylate disodique, inosinate disodique, silicium, dioxyde) herbes et épices 2 piments
rouges CONTIENT SOYA, BLÉ, MAÏS