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Wicked Chicken Thai Noodle *Hot n Spicy*
This is our #1 SELLER!
Authentic, bold, and delicious! Thai flavors make this sweet and spicy noodle soup irresistible!
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
Skip the take-out and make this at home – it’s unbelievably easy and 10000x tastier and healthier!
Simply bring 8 cups of water to a boil. Toss the contents of the bag into boiling water. Stir frequently, to keep noodles from sticking. Keep on a rolling simmer for 20 minutes or until noodles are tender to eat.
We like to add cooked chicken breasts cut up into cubes. Add whatever chicken you like! Or seafood for that matter.
Add a can of Thai Coconut Milk to the soup. If you like it not so hot and spicy add 2 cans of coconut milk. Squeeze 1/2 a fresh cut lime - into your soup.
Ladle soup into bowls, with shrimp, fresh cilantro and coriander leaves or lemon grass sprigs. Add lime wedges to the side of each bowl!Season with salt and pepper to taste.
Camping/Bachelor/Bachelorette Version:
Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!
WICKED CHICKEN THAI NOODLE SOUP in the INSTANT POT
Prep time:15 minutes Instant pot time: 6 minutes.
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (coconut milk,
prepared diced chicken, etc.). Stir.
2) Add 8 cups of boiling water (or fill to the max 2/3 line – add the rest of the water after cooking). Stir together well.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, close the lid, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 6 minutes.
Use natural release or quick release. Add prepared sea food now, stir in peanut butter if desired. Use “Sauté” to bring soup to bubble if desired. Add water if soup is too thick. Add garnish for an amazing presentation and taste!!
Ingredients:
pasta noodles, shredded sweetened coconut, yellow dahl, raisins, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate, citric acid, parsley; soup base: tomato powder, onion powder, hydrogenated palm oil, spices, tamarin, colour, disodium guanylate, disodium inosinate, slicon,dioxide) herbs & spices 2 red chili peppers CONTAINS SOY, WHEAT, CORN
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C'est notre VENDEUR #1 !
Authentique, audacieux et délicieux! Les saveurs thaïlandaises rendent cette soupe de nouilles sucrée et épicée irrésistible !
VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Évitez les plats à emporter et faites-le à la maison - c'est incroyablement facile et 10 000 fois plus savoureux et plus sain !
Portez simplement 8 tasses d'eau à ébullition. Plongez le contenu du sac dans de l'eau bouillante. Remuer fréquemment pour éviter que les nouilles ne collent. Continuer à mijoter pendant 20 minutes ou jusqu'à ce que les nouilles soient tendres à manger.
Nous aimons ajouter des poitrines de poulet cuites coupées en cubes. Ajoutez le poulet que vous aimez ! Ou des fruits de mer d'ailleurs.
Ajoutez une boîte de lait de coco thaï à la soupe. Si vous l'aimez pas si chaud et épicé, ajoutez 2 boîtes de lait de coco. Pressez 1/2 citron vert fraîchement coupé - dans votre soupe.
Verser la soupe dans des bols, avec des crevettes, de la coriandre fraîche et des feuilles de coriandre ou des brins de citronnelle. Ajouter des quartiers de lime sur le côté de chaque bol! Assaisonner avec du sel et du poivre au goût.
Version Camping/Licence/Licence :
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes ! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût !
Alerte aux allergies aux fruits de mer !
Ingrédients:
riz à grains longs, noix de coco sucrée râpée, jaune dahl, lentilles vertes françaises, raisins secs, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs,
sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines de soja hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, inosinate disodique, citrique acide, persil; base de soupe : poudre de tomate, poudre d'oignon, huile de palme hydrogénée, épices, tamarin, colorant, uanylate disodique, inosinate disodique, silicium, dioxyde) herbes et épices 2 piments
rouges CONTIENT SOYA, BLÉ, MAÏS