- Buy Soup
- >
- Vanessa's Bacon Cheese Burger Soup
Vanessa's Bacon Cheese Burger Soup
Who doesn’t like a Bacon Cheese Burger?
If you're on a diet, this soup is not for you!
If your in a rush, simply add this bag to 8 cups boiling water, add a cup of clamato juice and half a bear or add a can of tomato paste and any left over salsa you have kicking around!
Take a couple frozen hamburger patties out of the freezer, defrost for 3 minutes in microwave, and cut up into cubes and throw into soup!
When putting into bowl, drizzle any shredded cheese on top! Top with pre-cooked bacon bits, Enjoy~! #yummilicous!
If you have time, fry up a pound or two of your choice protein, beef, pork, elk, bison or chicken. Set aside. Bring 8 cups of water to boil.
Add soup bag to the boiling water, along with your protein. Add in fresh cut tomatoes, or a can of diced tomatoes. Make sure to add 1/4 to 1/2 cup of your favourite salsa to taste! Add Bacon! Lots of customers tell us they add ketchup and mustard to make it taste like a real cheese burger!
After ladling soup into bowls, smother with your favourite cheese & bacon! Enjoy~!
Add salt and ground pepper to taste. ADD water if too thick.
Camping/Bachelor/Bachelorette
Add this bag to 8 cups boiling water, and 1/4 cup salsa, optional bacon bits, stir frequently and enjoy in 30 minutes!
VANESSA’S BACON CHEESEBURGER in the INSTANT POT
Prep time: 10 to 20 minutes Instant Pot time: 6 minutes
1) Pour tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (hamburger, tomato
paste, salsa, canned tomatoes, bacon bits etc.) Stir together.
2) Add 8 cups boiling water (or to the max 2/3 line, add the rest of water at the end). Stir.
3) Press “Sauté” stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 6 minutes.
Use natural release or quick release. If desired, stir in fresh cut tomatoes, garnish the bowls with grated cheese. So Good!
Ingredients:
Elbow macaroni: durum wheat semolina, niacin, folic acid, ferrous sulphate, riboflavin, thiamine mono nitrates; dried veggies: carrots, onion flakes, white onion, red peppers, celery, soup stock: (sugars (dextrose, corn syrup solids, sugar), salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed soy plant protein, yeast extract, onion, celery, garlic, silicon dioxide, spices, disodium guanylate, disodium inosinate citric acid, parsley & 2 chili pepper
CONTAINS: WHEAT, SOY, CORN
--------------------------------------
Qui n'aime pas un hamburger au bacon et au fromage?
Si vous êtes au régime, cette soupe n'est pas pour vous !
Si vous êtes pressé, ajoutez simplement ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, ajoutez une boîte de pâte de tomate et tout reste de salsa que vous avez en train de battre!
Sortez quelques galettes de hamburger surgelées du congélateur, décongelez-les pendant 3 minutes au micro-ondes, coupez-les en cubes et jetez-les dans la soupe!
Lors de la mise dans un bol, arrosez de fromage râpé sur le dessus ! Garnir de morceaux de bacon précuits, Enjoy~! #yummilicous !
Si vous avez le temps, faites frire une livre ou deux de votre choix de protéines, de bœuf, de porc, de wapiti, de bison ou de poulet.
Mettre de côté. Porter 8 tasses d'eau à ébullition.
Ajoutez un sac de soupe à l'eau bouillante, avec vos protéines. Ajoutez des tomates fraîches coupées ou une boîte de tomates en dés. Assurez-vous d'ajouter 1/4 à 1/2 tasse de votre salsa préférée au goût ! Ajoutez du bacon !
Après avoir versé la soupe dans des bols, étouffez avec votre garniture au fromage préférée ! Profitez ~!
Ajouter du sel et du poivre moulu au goût. AJOUTER de l'eau si trop épaisse.
Camping/Licence/Licence
Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante et 1/4 tasse de salsa, des morceaux de bacon en option, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes !
Ingrédients:
Macaroni du coude : semoule de blé dur, iacine, folique acide, sulfate ferreux, riboflavine, thiamine mono, nitrates; légumes secs : carottes, flocons d'oignons, blancs oignon, poivrons rouges, céleri, bouillon de soupe : (sucres (dextrose, extrait sec de sirop de maïs, sucre), sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines végétales de soja hydrolysées, extrait de levure, oignon, céleri, ail, dioxyde de silicium, épices, guanylate disodique, acide citrique inosinate disodique, persil & 2 piments
CONTIENT: BLÉ, SOJA, MAÏS
Made in Alberta
Box 2664 Lac La Biche, Alberta T0A 2C0