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Spicy Korean Kimchi ~ Vegan, Vegetarian & Gluten-Friendly
PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...
If you’re in a rush, add to 8 cups boiling water and 1/2 cup salsa, clamato & at least a cup of fresh local Kimchi
If you have time, brown your hamburger meat, shred a cup of cabbage and add to 8 cups boiling water. Add this tube! Let
simmer! The result is a rich and hearty soup loaded with cabbage, meat & rice; perfect for a summer or fall evening! This soup comes out very thick, almost stew-like. When putting into bowls, add generous amounts of locally sources Kimchi. You’ll love the sweet balanced with heat! Add salt and ground pepper to taste. ADD water if too thick.
G.F. SPICY KOREAN KIMCHI STEW in the INSTANT POT
Prep time: 15 minutes Instant pot time: 16 minutes
1) Pour the tube of soup mix into the inner pot. Add optional items of choice (browned hamburger, cabbage, tomatoes, clamato, salsa, rinsed kimchi)
2) Add 8 cups boiling water (or to the 2/3 max fill line, adding the rest of the water after cooking). Stir.
3) Press “Sauté”, stirring soup until it starts to bubble.
4) Press “Cancel”, put the lid on, steam vent closed.
5) Press “Soup”, select 16 minutes.
Use natural release or quick release. Stir. Add water if too thick. Add fresh, local kimchi to bowls. Truly a great taste experience!
Ingredients:
fancy white rice, red split lentils, veggie flakes: carrot flakes, onion flakes, red & green bell pepper, celery flakes, dried leeks, herbs & spices and 2 chili peppers
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VEUILLEZ NOTER QUE CERTAINS INGRÉDIENTS PEUVENT ÊTRE RÉCOLTÉS SUR LE TERRAIN. POUR DE MEILLEURS RÉSULTATS, INSPECTEZ LES ÉLÉMENTS DE LA NATURE AVANT LA CUISSON, COMME LES PIERRES...
Si vous êtes pressé, ajoutez à 8 tasses d'eau bouillante et 1/2 tasse de salsa, clamato et au moins une tasse de Kimchi local frais
Si vous avez le temps, faites dorer votre viande de hamburger, effilochez une tasse de chou et ajoutez-la à 8 tasses d'eau bouillante. Ajoutez ce tube ! Laisser
mijoter! Le résultat est une soupe riche et copieuse chargée de chou, de viande et de riz; parfait pour une soirée d'été ou d'automne! Cette soupe sort très épaisse, presque comme un ragoût. Lors de la mise dans des bols, ajoutez des quantités généreuses de Kimchi de sources locales. Vous allez adorer le sucré équilibré par la chaleur ! Ajouter du sel et du poivre moulu au goût. AJOUTER de l'eau si trop penser
Ingrédients:
riz blanc fantaisie, lentilles rouges cassées, flocons de légumes: flocons de carotte, flocons d'oignon, poivron rouge et vert, flocons de céleri, poireaux séchés, herbes et épices et 2 piments